31 Ocak 2022 Pazartesi

Batar mı


Çoğu kripto olmayan dijital para birimi, merkezi bir otorite tarafından işletilir ve yönetilir. 2013 yılında 6493 Sayılı Kanun ile yürürlüğe giren elektronik para, banka hesaplarına yatırılan paralar, banka kartları ve kredi kartları bu tür dijital para birimlerine örnek olarak gösterilebilir. Bu sistemlerdeki hesap kayıtları, sistemi çalıştıran kuruluşun sunucularında saklanmaktadır. Bu nedenle dijital para için gerekli olan güvenlik özellikleri, dijital para birimini işleten kuruluşun bilgi güvenliği altyapısı tarafından sağlanmaktadır. Merkezileştirilmiş dijital para birimleri sadece bilgi sistemleri açısından değil, yönetim açısından da merkezileştirilir, bir kurum tarafından yönetilir.

22 Ocak 2022 Cumartesi

10 Ocak 2022 Pazartesi

Güvenilir mi


Kişi başına cüzdan kısıtlaması yoktur. Dilediğiniz kadar cüzdan oluşturabilirsiniz. Üstelik oluşturduğunuz cüzdan için kişisel bilgilerinizi vermenize de gerek yok. Bu sanal cüzdan ile para alabilir, para gönderebilir ve hatta alışveriş yapabilirsiniz.

6 Ocak 2022 Perşembe

Bitcoin Nasıl Alınır 2022


2017 ve 2021'de Bitcoin ve diğer tüm kripto paraların yaşadığı yükseliş, bizi yeniden aynı noktaya getirdi. Artık hiç olmadığı kadar fazla insan kripto paralarla ilgileniyor, büyük çoğunluğu işin yatırımcılık yüzüyle ilgileniyor. 

Bitcoin Nasıl Alınır

https://www.kriptoseyir.com

1 Ocak 2022 Cumartesi

Bitcoin Nasıl Alınır 


Bitcoin, bitcoin arayanlar veya madenciler tarafından "çıkarılan" bağımsız bir program aracılığıyla piyango tabanlı bir sistemde çalışır.

Bitcoin Nasıl Alınır 

https://www.kriptoseyir.com